Τοποθεσία - Ampelos Resort Διαμερίσματα στη Νάξο, στην Πλάκα

Τοποθεσία

Το θέρετρο Ampelos Resort βρίσκεται στο τελευταίο τμήμα της παραλίας της Πλάκας, μόλις 70μ. από την παραλία, σε ένα ήσυχο και μοναδικό σημείο, ιδανικό για χαλαρωτικές και ιδιωτικές διακοπές.

To Ampelos resort στην Πλάκα της Νάξου βρίσκεται σε απόσταση 10χλμ. από την πόλη της Νάξου, 5χλμ. από την Αγία Άννα και την παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Μόλις μερικά μέτρα από την υπέροχη παραλία της Πλάκας και κοντά σε άλλες παραλίες της Νάξου, όπως η Μικρή Βίγλα και ο Ορκός, το ξενοδοχείο Ampelos resort είναι εδώ για να προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα ήρεμο και χαλαρωτικό μέρος για τις διακοπές τους στη Νάξο. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται κατόπιν αιτήματος στους επισκέπτες από το λιμάνι / αεροδρόμιο.

Κλείστε τα εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στη Νάξο!

Η παραλία της Πλάκας στη Νάξο

Η παραλία της Πλάκας φημίζεται για την απαλή και σχεδόν λευκή αμμουδιά και τα κρυστάλλινα νερά της. Η Πλάκα είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία στη δυτική πλευρά της Νάξου.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την ενοικίαση αυτοκινήτου κάνοντας τις διακοπές σας πιο άνετες. Μέσω εμάς, μπορείτε εύκολα να κλείσετε ένα νέο αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές, καθώς το πρακτορείο αυτοκινήτων κάνει τις καλύτερες προσφορές ειδικά για τους φιλοξενούμενούς μας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα και να μας στείλετε το αίτημά σας.   Τύπος αυτοκινήτου […]